Pamporovo Bike Fest 2023 – 28-30 юли

Пампорово Байк Фест 2023 отново обещава много каране, забавления с приятели и приятни изненади. По традиция по време на феста ще се проведат състезание от клас 1 на Международния колоездачен съюз носещо точки за световната ранглиста, кръг от Българските даунхил серии и детско състезание по спускане кръг от BG Kids Series 2023.

Медиен партньор на Pamporovo Bike Fest 2023 ще бъде международния телевизионен канал Extreme Channel, където ще има специален репортаж от събитието, който ще се излъчи в над 40 държави по цял свят.

До момента заявка за участие в състезанията са дали близо 150 състезатели от общо три континента и десет нации! Сред записаните са някои от най-добрите родни състезатели, както и представители на Гърция, Турция, Република Северна Македония, Румъния, Великобритания, Нова Зеландия, Франция, Италия и Шотландия, като регистрацията за участие все още е отворена и най-вероятно броят на участниците да се увеличи. 

Освен състезателната част на събитието, по време на “Пампорово Байк Фест”, ще има още интересни съпътстващи събития, свободни за достъп от всички гости на курорта, които искат да се включат.

Статия/източник: pamporovo.me


Настаняване в апартаменти за гости Firefly

Предлагаме настаняване в едноспален или двуспален апартамент в сграда Firefly Pamporovo.

Запазете своята почивка при нас! Очакваме Ви!